Over LOUDServices

Het label LOUDservices heb ik bedacht, om beter te kunnen aansluiten bij de behoefte in de markt van de evenementenorganisatoren op het gebied van fotografie. Met mijn bedrijf  vkPMA lever ik diensten op het gebied van (media) IT projecten en sinds ik het label DAMsupport heb opgericht, is mijn werk meer en meer gaan verschuiven naar het leveren van foto-opslagsystemen.

Inmiddels heb ik ruim 25 jaar ervaring met beeldverwerkende systemen en sinds een paar jaar ben ik bezig om mijn ervaringen om te zetten in een bruikbaar product voor muziekevenementen, waar ik al jaren fotografeer.
De uitdaging zat er vooral in, dat het zowel de hectische werkelijkheid van een concert of festival aan moest kunnen, als de gedegen centrale opslag en eenvoudige toegankelijkheid voor de rest van het jaar.

Door mijn ervaring met beeldbank-leveranciers via mijn andere label DAMsupport, heb ik mijn voorstel besproken met MediaFiler en zij zagen dit plan wel zitten. Samen met hen ben ik gaan bouwen en vorig jaar heb ik het eerste prototype kunnen laten zien aan enkele organisatoren van evenementen. Aan de hand van de gesprekken met organisatoren van evenementen, heb ik het product verder vervolmaakt en de introductie stond gepland voor het vroege voorjaar van 2020; voor het festivalseizoen zou beginnen.
Dit liep anders vanwege de corona uitbraak en moest ik het anders aangepakken.


Omdat we nog steeds niet helemaal verlost zijn van het virus, kun je nu via het contactformulier ook een afspraak maken voor een online demo als dat je voorkeur heeft. Ik leg je dan in ongeveer een half uurtje uit hoe het werkt en je kunt zelf zien hoeveel tijd het je gaat schelen; niet alleen tijdens festivals, maar vooral de rest van het jaar!

Geplaatst in Diensten.